Természetgyógyász Könyvek

Szivárvány szakácskönyv

További információk

Szerző

Állapot

2 490 Ft

Leírás

A nyers, azaz élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jelent szervezetünknek, míg a nyers ételek tartalmazzák a saját megemésztésükhöz szükséges enzimeket. Az enzimek igen hőérzékenyek, 45 Celsius fok felett elpusztulnak, azért ha élő ételt szeretnénk, azt ne hevítsük fel ennél jobban.
Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője izgalmas, új receptjeinek hozzávalóit ezúttal szárítmányokkal és szuperételekkel gazdagítja, amelyeknek köszönhetően akkor is vitalizáló, nyers ételeket és italokat varázsolhatunk az asztalra, ha épp nincs a kezünk ügyében friss zöldség vagy gyümölcs.
A kíméletes aszalással elkészített zöldség- és gyümölcsszárítmányokat, porokat, a kiemelkedően magas tápanyagtartalmú szuperétkeket alapanyagként és fűszerként is használhatjuk a kötetben szereplő gyümölcs- és zöldségturmixok, levesek, pástétomok, főételek és édességek elkészítése során. Gitta receptjeit egyszerűen nem lehet megunni!
Táplálékaink gyógyhatásairól külön fejezetben olvashatunk, hasznos információi segítik azokat az olvasókat, akik nem csak az íze és karcsúsító hatása miatt választják a nyers konyhát, hanem további lépéseket kívánnak tenni a tudatos táplálkozás útján.

Kapcsolódó termékek

Lélekgyógyászat természetes módon

További információk

Szerző

Állapot

2 600 Ft

Jóga és tudomány – antikvár könyv

További információk

Szerző

Állapot

15 000 Ft

Homeopátia és a sport P

További információk

Szerző

Állapot

1 800 Ft

Gyógynövény jóga – Ayurvédikus útmutató gyógynövényes gyógyításhoz – antikvár

További információk

Szerző

Állapot

Kiadó

7 500 Ft

Bevált aromakeverékeim

További információk

Szerző

Állapot

3 900 Ft

Bach-virágterápia – A növényi forma szerepe a gyógyításban

További információk

Szerző

Állapot

8 900 Ft