Természetgyógyász Könyvek

Otthoni tartósítás erjesztéssel

További információk

Szerző

Állapot

2 800 Ft

Leírás

A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is.
Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak!
A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban:
tartósítás sóban és tejsavas erjesztés
tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése
különleges kenyerek, péksütemények
ecet és bor készítése házilag

Kapcsolódó termékek

Jóga és tudomány – antikvár könyv

További információk

Szerző

Állapot

15 000 Ft

Homeopátiáról nőknek

További információk

Szerző

Állapot

3 000 Ft

Bach-virágterápia zsebkönyve

További információk

Szerző

Állapot

Ft

Bach – terápia – Természetes gyógyulás hatékony virágeszenciákkal

További információk

Szerző

Állapot

3 500 Ft

Aromaterápia – Titkok nélkül P

További információk

Szerző

Állapot

Ft

A Bach-virágterápia alapjai

További információk

Szerző

Állapot

5 500 Ft