Segítsünk?  +36 30 123 4567

Főzzünk fűszernövényekkel

Additional information

Szerző

Állapot

Ft

Főzzünk fűszernövényekkel

Additional information

Szerző

Állapot

Ft

Leírás

A könyv arra buzdít mindenkit, hogy használjon a főzéshez vad- és fűszernövényeket: fekete nadálytövet, medvetalpat vagy tyúkhúrt. Készítsük a spenótos lasagnét podagrafűvel és gyermekláncfűvel, vagy a zöldfűszeres túrókrémbe csabaírét és borágót is tegyünk. Az ínycsiklandó, egészséges receptek izgalmas és új ötletek kipróbálására csábítanak.
A könyv második felében a jól ismert fűszernövények mellett rég elfeledett, ehető vadnövényeket mutatunk be, mint például a közönséges gyíkfű, a mezei katáng vagy a réti legyezőfű.
Végül a könyvből azt is megtudhatjuk, hogyan ismerjük fel, mikor és hová ültessük, hogyan tartósítsuk, és hogyan hasznosítsuk a vad- és fűszernövényeket a konyhában

Kapcsolódó termékek

Additional information

Szerző

Állapot

3 000 Ft

Additional information

Szerző

Állapot

3 900 Ft

Additional information

Szerző

Állapot

Ft

Additional information

Szerző

Állapot

4 900 Ft