Természetgyógyász Könyvek

A vegetárius főzés örömei

További információk

Szerző

Állapot

1 800 Ft

Leírás

E receptek a virágzó India szakácsművészetét reprezentálják. Indiában ősi idők óta hagyomány a hús nélküli étkezés. Csupán növényekből és tejtermékekből nagyon tápláló és ízletes ételeket készítenek, s ezek a magyar ízlés számára is igen kedvesek. Mind a mai napig ilyen módon étkezik a világon 500 millió ember. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki, milyen egy ebéd, amit a következő finom fogásokból készítettek el: sak (étvágygerjesztő zöldfőzelék), dahl (fehérjedús, erőt adó leves feles borsóból), puri vagy csapati (India kenyere), sukta (ízes zöldségétel), szamósza (félholdak fűszeres töltelékkel), halava (önálló fogásként is fogyasztható édesség) laddu és haribol golyócskák (édes labdacsok) és végül nektár (gyümölcsös joghurt). Ez a könyv csupa olyan receptet tartalmaz, melyek hozzásegítenek a korszerű, egészséges táplálkozáshoz. Éppen ezért javaslom mindenkinek, hogy ízlelje meg ezeket az ételeket; a szakma ínyenceinek, a nagyközönségnek, és azoknak is, akik szeretnek valami különlegessel találkozni az életben. Biztos vagyok benne, hogy csodálatos, új ízzel lesz gazdagabb az, aki a leírásokat pontosan követve, elkészíti ezeket.

Kapcsolódó termékek

Kínai gyógynövények – Titkok nélkül P

További információk

Szerző

Állapot

2 490 Ft

Egészséges és természetes fogyás a Schüssler-sókkal

További információk

Szerző

Állapot

Ft

Ayurvéda – Az öngyógyítás tudománya

További információk

Szerző

Állapot

Kiadó

5 500 Ft

Ájurvéda – Az egészségért és a szépségért

További információk

Szerző

Állapot

3 850 Ft

A Tao és a Dharma – A kínai orvoslásról és az ajurvédáról

További információk

Szerző

Állapot

Ft

A csakraterápia alapjai

További információk

Szerző

Állapot

4 500 Ft