Természetgyógyász Könyvek

Teafaolaj sampon Dr. Müller – 200 ml – HH

További információk

Gyártó

2 400 Ft

Leírás

Teafaolaj sampon Dr. Müller – 200 ml – HH
 
A teafaolaj sampon az ausztrál teafa, gyógyszerkönyvi tisztaságú természetes antiszeptikus olaját tartalmazza. A teafaolaj sampon helyreállítja a fejbőr természetes egyensúlyát és csökkenti a bakteriális eredetű korpásodást. A teafaolaj sampon regenerálja a festés, dauerolás és szárítás által igénybe vett hajat. Az első fázisban hatékonyan eltávolítja a korpát és más szennyeződést a hajból és a fejbőrről, a második fázisban korlátozza a baktériumok aktivitását, amelyek a korpaképződést kiváltják. A készítmény növényi eredetû hatóanyagai kíméletesen tisztítják és védik a hajat a környezet károsító hatásaitól. Rendszeres használatával megelőzhető a további korpásodás, a haj tiszta, ápolt, egészséges, selymes és csillogó lesz. A teafaolaj távol tartja a hajparazitákat is.
Alkalmazás: A sampont gyengéden masszírozza be a nedves hajba és a fejbőrbe, majd néhány perc után bő vízzel öblítse le és igény szerint ismételje meg a műveletet. Ha szembe került, akkor meleg vízzel azonnal öblítse ki.
Összetevők: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, PEG-9 Cocoglycerides, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Cocamide DEA, Glycol Distearate, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Polyquaternium-7, Capryl/Capramidopropyl Betaine, PEG-10 Olive Glycerides,  PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Creatine, Parfum, DMDM Hydantoin, Panthenol, Lactic Acid, Sodium Chloride, Linalool, Limonene.

Kapcsolódó termékek

Naturhelix testgyertya – Kristály 2 db – HH

További információk

Gyártó

1 550 Ft

Naturhelix testgyertya – Csalán 10 db – HH

További információk

Gyártó

5 450 Ft

Naturhelix fülgyertya – Kamilla 10 db – HH

További információk

Gyártó

4 750 Ft

Naturhelix fülgyertya – Eukaliptusz 10 db – HH

További információk

Gyártó

4 750 Ft

Hagymácska csepp – Alkoholos kivonat – 50 ml – HH

További információk

Gyártó

Forgalmazó

3 100 Ft

Feketeretek csepp – Alkoholos kivonat – 30ml – HH

További információk

Gyártó

Forgalmazó

3 400 Ft