Szerző | |
---|---|
Állapot |
2 495 Ft
A gyümölcsök – táplálkozás – élettani hatásai és receptek
Tudta, hogy az áfonya érvédő hatású, csökkenti az infarktus veszélyét, baktériumölő. Rendkívül gazdag A-, B-, C- és E- vitaminban, valamint kalciumban, magnéziumban vasban cinkben?
Tudta, hogy a banán kétszer akkora az energiatartalma, mint az almának, és gazdag az A- és C-vitamin-tarttalma, és sok benne a kálium, magnézium, kén, foszfor?
Tudta, hogy a dió legnagyobb értéke, hogy igen nagy arányban tartalmaz telítetlen zsírsavat, ami kedvező a koleszterin okozta érszűkület megelőzésében?
Tudta, hogy a kivi pár tíz éve meghódította a világot, az almánál 10x több C-vitamint tartalmaz, és sok benne a kalcium, vas, foszfor ásványi anyag?
Összesen 38 gyümölcsről tudunk meg hasonló ismereteket, továbbá gyümölcsönként 2-3 újszerű receptet is találunk a könyvben.
Szerző | |
---|---|
Állapot |
3 400 Ft
Szerző | |
---|---|
Állapot | |
Kiadó |
7 500 Ft
Szerző | |
---|---|
Állapot | |
Kiadó |
0 Ft