Szerző | |
---|---|
Állapot |
3 500 Ft
A könyv fő fejezetei:
I. Élelmiszerek általában
II. Az élelmiszerek csoportjai
III. Gyógynövények
IV. Vegyi áruk
V. Árukezelés
Az I. és II. fejezetben az élelmiszeráruk, a III. fejezetben a gyógynövény termékek, és a IV. fejezetben a vegyi áruk ismertetése történik. A termékek választéka nagyon széles. A teljes kínálatot szinte lehetetlen bemutatni, a könyv a főbb élelmiszeripari, gyógynövény termékek és vegyi árucsoportokat tartalmazza. Az V. fejezetben az áruk eladásának néhány gyakorlati, speciálisan az élelmiszerekre vonatkozó kérdésére – kihelyezés, mérés, csomagolás, dekoráció – tér csak ki a könyv. Az egyes témakörök után található Kérdések, feladatok az elméleti tudás gyakorlatban való alkalmazását igénylik. A *-gal jelölt szavak, kifejezések magyarázata a könyv végén lévő Kislexikonban található. A Mellékletek nagyon sok hasznos információval egészítik ki a fejezetek ismeret anyagát.
Szerző | |
---|---|
Állapot |
2 750 Ft
Szerző | |
---|---|
Állapot |
8 500 Ft