Segítsünk?  +36 30 123 4567

Ágyas pálinkák – Likőrök és gyógykeserűk

Additional information

Szerző

Állapot

Ft

Ágyas pálinkák – Likőrök és gyógykeserűk

Additional information

Szerző

Állapot

Ft

Leírás

Hazai ​​gyógynövényekből, virágokból, bo­gyós és egyéb gyümölcsökből minden komolyabb ráfordítás nélkül készíthetők ízletes ágyas pálinkák, likőrök és borok. E könyv pontos útmutatásai és az ízesítőül ajánlott növények felhasználhatóságához összeállított táblázatos naptár segítsé­gével az olvasónak garantálhatóan si­kerül­het saját készítményét „meg­alkotnia”.
A könyvben található száz recept többnyire klasszikus ágyas pálinkákra és likőrökre, de ritkaság­számba menő különlegességekre is vo­nat­kozik.
A receptek ízhatásuk szempontjából széles skálán mozognak, mely skála az almapálinkától és
a bükkfalevéllikőrtől kezdve a cickafarkpezsgőn és a bodzaboron át a gyermekláncfűlikőrig és a cirbolyafenyő-pá­lin­káig terjed. Ennek megfelelően a végtermék fanyar, gyümölcsös és édes ízhatású lehet. De megemlíthetjük az üvegben növekvő-érő vilmoskörtét, a zölddiót, sőt az olyan gyógy- és fűszernövényeket, mint a borsmenta, az útifű és a kömény, melyek alkoholos áztatásával módfelett ízletes likőrök készíthetők.

Kapcsolódó termékek

Additional information

Szerző

Állapot

2 600 Ft

15 000 Ft

Additional information

Szerző

Állapot

Ft