Szerző | |
---|---|
Állapot |
7 190 Ft
Szerző | |
---|---|
Állapot |
7 190 Ft
Cukrászati ismeretek
A könyv részletesen tárgyalja:
– a cukrászipari félkész termékek, cukorkészítmények, bevonó anyagok alkalmazását és előállítását,
– a töltelékek, tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását,
– az uzsonnasütemények, a kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb.), valamint a kézműves sütemények (édes és sós teasütemények, bonbonok) receptjeit anyaghányad-ajánlással,
– a fagylaltgyártást,
– a diabetikus sütemények jellemzőit és elkészítését, valamint
– az éttermi melegtészták és az újdonságnak számító tányérdesszertek készítését.
A letölthető mellékletben található, az egyes munkafolyamatokat szemléltető folyamatábrák, animációk, a kinyomtatható, gyakorolható díszítésminták, a tesztek, az olvasmányok jelentősen növelik a diákok tanulási kedvét és a tanulás-tanítás hatékonyságát.
A több mint 500 szemet gyönyörködtető fotó, a már gyakorló szakemberek számára is újdonságnak számító külföldi süteményreceptek pedig a nagyközönség számára is vonzóvá, érdekessé teszik a kiadványt.
Szerző | |
---|---|
Állapot | |
Kiadó |
7 500 Ft
Szerző | |
---|---|
Állapot | |
Kiadó |
0 Ft