Természetgyógyász Könyvek

1001 otthoni gyógyír – Megbízható gyógymódok hétköznapi betegségekre

További információk

Szerző

Állapot

4 250 Ft

Leírás

1001 otthoni gyógyír – Megbízható gyógymódok hétköznapi betegségekre
Nem kell minden horzsolással, fejfájással vagy egy közönséges náthával azonnal orvoshoz fordulni. A Reader’s Digest új ismeretterjesztő könyvével mindig kéznél van a segítség. A rovarcsípéstől az égési sérülésig, az ekcémától a csuklásig, a gyomorégéstől a hátfájásig több mint 100 egészségügyi problémára kínál hatásos, biztonságos, ugyanakkor igen egyszerű gyógymódokat.
A kö­tet több mint 1000 ter­mé­sze­tes gyógy­mó­dot tar­tal­maz, ame­lyek­kel ha­té­ko­nyan ke­zel­he­tők az olyan gya­ko­ri prob­lé­mák, mint az akné, a bárányhimlő, a há­nyin­ger, az ál­mat­lan­ság, az ízületi betegségek vagy a rán­cok.
Azonban – ha már birtokunkban van a könyv – mi­e­lőtt gyor­san az adott cím­szó­hoz la­poz­nánk, és alkal­maz­nánk a ja­va­solt kúrát, feltétlenül ol­vas­suk el A há­zi pa­ti­ka hasz­ná­la­ta című fe­je­ze­tet, amely számos jó ta­ná­ccsal szol­gál a biz­ton­sá­gos és hatékony ön­gyó­gyí­tás­hoz. A 18. ol­da­lon öt fontos gyógy­nö­vény ter­mesz­té­séhez ta­lá­lunk út­mu­ta­tást. Az egyes ét­­rend-ki­egé­szí­tők és gyógynövé­nyek­ szedésével járó koc­ká­za­to­kat a 434. ol­da­lon kez­dődő tá­jé­koz­ta­tó­ból is­mer­het­jük meg.
A kö­tet el­ső, Hét­köz­na­pi be­teg­sé­gek című ré­sze több mint 100 gya­ko­ri, ábé­cé­rend­ben fel­so­rolt beteg­ség­re ajánl or­vos­sá­got. Tu­laj­don­kép­pen min­den olyan szert a há­zi pa­ti­ká­hoz tar­to­zó­nak tekint­he­tünk, ami re­cept nél­kül kapható, és ott­ho­n gyó­­gy­ásza­ti cél­ra al­kal­maz­ha­tjuk. Több­sé­gük va­ló­szí­nűleg meg­ta­lál­ha­tó a kony­ha­szek­ré­nyünk­ben: szó­da­bi­kar­bó­na hin­tőpor he­lyett haszálhatjuk a test­­szag sem­le­ge­sí­té­sé­re), mus­tár (me­leg láb­­für­dő­höz ad­va csil­la­pít­ja a fej­­fá­jást), teafilter (eny­hí­ti a száj­­fe­kély okoz­ta fáj­dal­mat, ha meg­ned­ve­sít­jük, és a seb­re nyomjuk).
Olya­nok is akad­­nak azon­ban – mint az árnikabal­zsam vagy a li­get­szépe­olaj –, ame­lye­ket gyógyövény­bol­tok­ban sze­rez­he­tünk be. Né­hány or­vos­ság, töb­bek kö­zt a to­rok­gyul­la­dásra ad­ha­tó hal­olaj, csak or­vo­si fel­ügye­let mel­lett szed­he­tő, mert kölcsönhatás­ba lép­het más gyógy­sze­rek­kel. Az ilyen veszé­lyek­re min­dig fel­hív­ja a könyv a fi­gyel­met.

Kapcsolódó termékek

Homeopátia és a sport P

További információk

Szerző

Állapot

1 800 Ft

Dinamikus nyugalom – A fizikai és finomtest energiarendszerének kiegyensúlyozása

További információk

Szerző

Állapot

Kiadó

7 500 Ft

Bach-virágterápia a mindennapokban – Lelki problémák és gyógyításuk

További információk

Szerző

Állapot

4 900 Ft

Bach – terápia – Természetes gyógyulás hatékony virágeszenciákkal

További információk

Szerző

Állapot

3 500 Ft

Aromaterápia – Titkok nélkül P

További információk

Szerző

Állapot

Ft

Ájurvéda a mindennapokban – Egészségmegőrzés egyszerűen, hagyományos módszerekkel – antikvár könyv

További információk

Szerző

Állapot

4 500 Ft