Természetgyógyász Könyvek

A házi bor készítése

További információk

Szerző

Állapot

Ft

Leírás

A házi bor készítése
Kertész praktikák sorozat
Füzet
 
A sorozat célja, hogy a kertészet és a kertészkedéshez szorosan kapcsolódó tennivalók ismeretanyagát a gyakorlat igényeihez, szükségleteihez szabva közérthetően, kevés szöveggel és sok rajzzal adja közre. A témák kiválasztásakor a tapasztalt kertészre éppen úgy gondoltunk, mint a kezdőre, ezáltal a más és más színvonalon álló kertészeknek tudunk rendszeres tanulnivalóval szolgálni. Ez a füzet azoknak készült, akik nagyon szerény feltételek között szeretnének maguknak készíteni jó bort, néhány tőke szőlő terméséből. A téma feldolgozásának alapja a fehérborkészítés technológiai folyamata. Közbeszűrt bekezdések ismertetik a vörösborkészítés ettől eltérő lépéseit azokon pontokon, ahol a kétféleeljárás között különbség van. Olyan pontos receptúrát kap az olvasó, hogy még a laikus is képes ennek alapján fehérbort, vörösbort és rozét készíteni. A szerző leírja a termésbírálat lényeges elemeit és a mustfok megállapítására szolgáló módszereket is. Szó esik még a kész borok kezeléséről, borbetegségekről és -hibákról, valamint az ellenük való védekezés módjairól. Az utolsó fejezet a kellemes, baráti körben eltöltött borkóstolásról szól.

Kapcsolódó termékek

Kaktuszok

További információk

Szerző

Állapot

1 500 Ft

Fűszernövényeink és fűszerkészítés

További információk

Szerző

Állapot

Kiadó

1 800 Ft

Bioterápia

További információk

Szerző

Állapot

Ft

A Rozsnok

További információk

Szerző

Állapot

1 000 Ft

A metszés ábécéje

További információk

Szerző

Állapot

Ft

A macskagyökér

További információk

Szerző

Állapot

Kiadó

Ft