Természetgyógyász Könyvek

A szója feldolgozása, felhasználása

További információk

Szerző

Állapot

3 900 Ft

Leírás

A szója feldolgozása, felhasználása
A szója a XX. század karriernövénye. Nemcsak Kelet-Ázsia, de már Európa és Amerika népeinek táplálkozásába is nélkülözhetetlenül beépült. A modern élelmiszeripar egyetlen ága sem nélkülözi ma már a szójafehérjét, a szójababot vagy a szójalecitint, hiszen beltartalmi, táplálkozásbiológiai értéke vitathatatlan, kedvező élettani hatása bizonyított. A három elismert hazai szerző ismerteti a szója sokirányú feldolgozási lehetőségét, azok ipari technológiáját, a szójatermékeket, a szója élelmiszer-ipari szerepét, a szójakészítményeket és felhasználási területüket, a takarmányozásban betöltött szerepét.

Kapcsolódó termékek

Gyógy- és fűszernövények kézikönyve

További információk

Szerző

Állapot

Kiadó

Ft

Bioterápia

További információk

Szerző

Állapot

Kiadó

Ft

A Rozsnok

További információk

Szerző

Állapot

1 000 Ft

A Rozsnok

További információk

Szerző

Állapot

Kiadó

1 000 Ft

A metszés ábécéje

További információk

Szerző

Állapot

Ft

100 jó tanács a biokertészeknek

További információk

Szerző

Állapot

Ft