Szerző | |
---|---|
Állapot |
0 Ft
Szerző | |
---|---|
Állapot |
0 Ft
A tavasz ízei – Vegán szakácskönyv
A vegán konyha kizárólag növényi eredetű alapanyagokat használ, egészség-, és környezettudatos, időt- és pénzt megtakarító étkezés az egész család számára kielégítő. Kiemelendő, hogy tej-, tojásérzékenyek, és magasvérnyomással élők, candidával küzdők, fogyókúrázók is fogyaszthatják. Vegyes táplálkozásúak is meríthetnek belőle ötleteket, és beépíthetik étrendjükbe.
A tavasz ízeivegán szakácskönyv 100, tavasszal elérhető, főként hazai növényből készült recepttel, 140 fotóval illusztrálva segít színesebbé, gazdagabbá tenni az egészséges táplálkozásra fogékony családok étrendjét. Az újításra nyitott háziasszonyok számára számos érdekességet tartogat a kötet. A reggelire szánt édes, gyümölcsös gabonaételek, kenyérfélék, kenyérre kenhető pástétomok és feltétek tavaszi gyümölcsök és növények felhasználásával készülnek. A receptekbe több, kevésbé ismert magyar alapanyag is található, ötleteket is adva azok ízletes elkészítéséhez. A receptek nem tartalmaznak tartósító szerrel és adalékanyagokkal készült hozzávalókat. A szakácskönyv a felhasznált alapanyagokat, és a tavaszi méregtelenítésre alkalmas növényeket is bemutatja.
Szerző | |
---|---|
Állapot |
3 500 Ft
Szerző | |
---|---|
Állapot | |
Kiadó |
0 Ft