Szerző | |
---|---|
Állapot |
1 700 Ft
Csírazöldség a natúrkonyhában
Biofüzet
Szerző: Ránky Edit
Korunkban egyre nagyobb érdeklődés kíséri az egészséges táplálkozást és a napjainkban újdonságnak számító, természetes élelmiszerek megjelenését. Egyre többen keresik a vitaminokban, ásványi sókban gazdag, kímélő módon előállított, magas tápértékű élelmiszereket, amelyek természetes tápanyagtartalmukat megőrizték.
A csíráztatás és a magvak csíráinak fogyasztása az írott történelem előtti időkbe nyúlik vissza. A nagy civilizációk bölcsei évezredeken át esküdtek egészségmegtartó és gyógyító hatására. Napjainkban újra reneszánszát éli a régmúlt idők szokásainak felelevenítése, a rég elfeledett, értékes, empirikus ismeretek felkutatása. Ilyen ismeretekben gyökerezik a csíráztatás tudománya, amivel e füzet segítségével szeretnénk megismertetni az olvasót, a kísérletező embert.
Szerző | |
---|---|
Állapot |
1 800 Ft
Szerző | |
---|---|
Állapot |
7 500 Ft
Szerző | |
---|---|
Állapot |
7 500 Ft
Szerző | |
---|---|
Állapot |
8 900 Ft