Szerző | |
---|---|
Állapot |
2 800 Ft
A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is.
Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak!
A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban:
tartósítás sóban és tejsavas erjesztés
tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése
különleges kenyerek, péksütemények
ecet és bor készítése házilag
Szerző | |
---|---|
Állapot |
2 600 Ft
Szerző | |
---|---|
Állapot |
7 500 Ft
Szerző | |
---|---|
Állapot |
4 990 Ft
Szerző | |
---|---|
Állapot |
4 900 Ft
Szerző | |
---|---|
Állapot |
4 500 Ft