Természetgyógyász Könyvek

Otthoni tartósítás erjesztéssel

További információk

Szerző

Állapot

2 800 Ft

Leírás

A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is.
Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak!
A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban:
tartósítás sóban és tejsavas erjesztés
tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése
különleges kenyerek, péksütemények
ecet és bor készítése házilag

Kapcsolódó termékek

Lélekgyógyászat természetes módon

További információk

Szerző

Állapot

2 600 Ft

Gyógynövény jóga – Ayurvédikus útmutató gyógynövényes gyógyításhoz – antikvár

További információk

Szerző

Állapot

7 500 Ft

Európai virágeszenciák – Gyakorlati útmutató

További információk

Szerző

Állapot

4 990 Ft

Bevált aromakeverékeim

További információk

Szerző

Állapot

3 900 Ft

Bach-virágterápia a mindennapokban – Lelki problémák és gyógyításuk

További információk

Szerző

Állapot

4 900 Ft

Ájurvéda a mindennapokban – Egészségmegőrzés egyszerűen, hagyományos módszerekkel – antikvár könyv

További információk

Szerző

Állapot

4 500 Ft